0
0,00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Retourneren & herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Download hier het Formulier herroeping order

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen, wanneer wij het product ontvangen hebben krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar het magazijn van Dommartin zijn voor eigen rekening. Voor deze kosten kunt u de website van uw vervoerder raadplegen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dommartin.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil u het u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@dommartin.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Producten besteld op klantspecificatie

Producten die u via de webshop Dommartin besteld buiten het standaard pakket vallen niet onder het herroepingsrecht. De verkoop van dit type producten is na een succesvolle betaling definitief.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Sociale media

180 jaar ervaring

Meer dan 180 jaar ervaring in het ontwikkelen, innoveren en produceren van de mooiste producten

Fabriek en collega's

Onze collega's in Frankrijk ontwerpen en produceren met gevoel voor het verleden en oog voor het heden.

Milieubewust

Dommartin erkent de noodzaak van duurzame ontwikkeling van en voor het milieu.

Kwaliteit

De producten van Dommartin zijn geproduceerd met de beste grondstoffen en vakmanschap

Login

Lost your password?