0
0,00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Betaalmogelijkheden

Bij Dommartin kunt u op allerlei manieren uw bestelling betalen. Mocht u graag met een betaalmethode willen afrekenen die niet op onze website staat, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 010 4324148 .

1. iDeal betaling

iDeal betaling Dommartin
iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

De voordelen van iDeal
Snel, simpel en veilig online betaling via je eigen bank.
Uw order wordt direct verwerkt.
> iDeal is bij Dommartin geheel gratis.

 2. PayPal betaling

paypal betaling Dommartin
PayPal is een van de grootste beveiligde online betaalservices ter wereld en wordt o.a. veel gebruikt door Ebay en Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer u een bestelling niet ontvangen heeft, u het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op uw rekening. PayPal wordt vaak ook gebruikt voor creditcardoverschrijvingen. Er kan ook betaald worden vanaf uw eigen ‘prive’ online PayPal rekening.

De voordelen van PayPal / Creditcard

> Betaling via een SSL-Beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd.
> Na verificatie kan uw bestelling direct verwerkt worden.
Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
> PayPal is bij Dommartin geheel gratis. 

3. MasterCard (creditcard)

Mastercard betaling Dommartin

Het is ook mogelijk om te betalen met uw MasterCard creditcard. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:

> Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart)
> CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)

> Uw MasterCard Secure Code. Dit is een extra beveiligingscode die u zelf heeft aangemaakt om te zorgen dat er niet met uw pas betaald kan worden indien uw pas gestolen is.

Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

 4. VISA (creditcard)

Visa betaling Dommartin

Het is ook mogelijk om te betalen met uw VISA creditcard. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:

> Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart)
> CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)

> Uw Verified by Visa SecureCode. Dit is een extra beveiligingscode om te zorgen dat er niet met uw pas betaald kan worden indien uw pas gestolen is.

Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

 5. Bankcontact / MisterCash

Bancontact Mister Cash betalingen Dommartin

Bancontact / Mister Cash is de meest bekende betaaloptie in België. Met Bancontact / Mister Cash kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heeft u toegang tot internetbankieren bij KBC, Dexia, Fortis Bank, Fintro Bank, Axa Bank, CBC Bank, VDK Spaarbank of de ING Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Bancontact / Mister Cash, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

De voordelen van Bancontact / Mister Cash
Snel, simpel en veilig online betaling via je eigen bank.
> Uw order wordt direct verwerkt.
Bancontact / Mister Cash is bij Dommartin geheel gratis. 

 6. Overboeking (vooruitbetaling)SEPA staat voor Single Euro Payments Area, met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening.
Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor U om online aankopen te betalen.

Na uw bestelling krijgt u een mail van onze betaalpartner Mollie met daarin de betaalinstructies.

7. 100% Achteraf betalen met Afterpay (NL)

afterpay betalingen Dommartin

Bij Dommartin is het mogelijk om 100% van het aankoopbedrag achteraf te betalen. AfterPay voert voor Dommartin het volledige achteraf betaalproces uit. Met AfterPay kun je veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen binnen 10 dagen na ontvangst van je bestelling. AfterPay maakt gebruik van een digitale acceptgiro die je per mail ontvangt, dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

NL: U kunt bij betalen met AfterPay tot een bedrag van € 2.500

Bent u een zakelijke klant en wilt u op factuur betalen bij een bedrag hoger dan € 2.500, neem dan contact op met onze klantenservice via 010 4324148.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Afterpay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen. Dommartin heeft hier geen invloed op en kunnen hier dus niets aan doen. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen via www.afterpay.nl. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Hoe betaal je met AfterPay?

> Kies voor AfterPay.
> Vul hier je naam, geboortedatum en rekeningnummer in.
> Accepteer de betalingsvoorwaarden.
> Je ontvangt een digitale acceptgiro van Afterpay via de mail, volg de stappen in deze e-mail om de betaling uit te voeren.

De voordelen van achteraf betalen

> Achteraf betalen is veilig
> Er worden geen extra kosten gerekend voor achteraf betalen
Bij ontvangst van uw (aan)betaling sturen wij u direct een ontvangsbevestiging via e-mail, waarna wij de besteling in behandeling nemen.

Sociale media

180 jaar ervaring

Meer dan 180 jaar ervaring in het ontwikkelen, innoveren en produceren van de mooiste producten

Fabriek en collega's

Onze collega's in Frankrijk ontwerpen en produceren met gevoel voor het verleden en oog voor het heden.

Milieubewust

Dommartin erkent de noodzaak van duurzame ontwikkeling van en voor het milieu.

Kwaliteit

De producten van Dommartin zijn geproduceerd met de beste grondstoffen en vakmanschap

Login

Lost your password?